Redactieraad ‘Rondom ons’

Rondom ons

Wist je dat ‘Rondom ons’, het driemaandelijks intern krantje van WZC Meredal dat bij alle bewoners op de kamers bedeeld wordt, gemaakt wordt door een heuse redactieraad?

Deze redactieraad zet zich in om steeds leuke artikels te schrijven, mensen te interviewen, foto’s te nemen en quizzen te bedenken. Vrijwilliger Raymond Van Den Eeckhout is onze senior writer, op zijn expertise, kijk op de ouderdom en kennis van Mere, kunnen we al heel lang rekenen.

Ieder jaar wordt er een thema gekozen dat over het hele jaar door als een rode draad doorheen de artikels loopt. De redactieraad komt een 4-tal keer per jaar samen. Tijdens een vergadering wordt er gebrainstormd over de invulling van een volgende editie en worden de taken verdeeld. Nadien gaat iedereen aan het werk. Als alle artikels klaar zijn plaats Carla deze in een mooie lay-out en bezorgt zij deze aan de drukker.

Vele bewoners kijken ongeduldig uit naar de komst van het intern krantje en lezen het aandachtig uit. Wens je als familielid als eerste de nieuwste editie te lezen? Kijk naar de upload op onze website, ook daar kan je Rondom ons vinden!